• It appears that our bug with the answers to questions is hit and miss. It doesn't happen for me on all questions.

    Asked by GregP_WN on Sunday, May 26, 2019

    It appears that our bug with the answers to questions is hit and miss. It doesn't happen for me on all questions.

    Are you finding this also? The newest questions I can see all of the answers, and when I scroll through the old questions a few pages deep I can also see those. If you would, please describe what you are seeing when you click on the questions to see all the answers. If you would please add what type of device you are using and the Operating System, that will help our tech to figure out the problem. Thanks again for your help, your patience.

    10 Answers from the Community

    10 answers
    • Carool's Avatar
      Carool

      Thanks, gals! My friend’s mother has found some med that is helping her bone pain. If and when I can see the responses, I’ll thank everyone.

      9 months ago
    • Bug's Avatar
      Bug

      Re Carool's question of May 24 (sorry, I'm a bit behind)... The dots blink but no answers appear. I see the answers on all other questions. I'm using a Chrome browser on my Mac laptop. The operating system is OS X Yosemite version 10.10.5.

      8 months ago
    • meyati's Avatar
      meyati

      I have Google-Chrome--I had to update to MS 10 this winter. An old HP Pavilion P6000 series-64 bit. Like Pauline-it's an old desk top- (wired-not wireless-sort of like James Bond and his martini)

      We have Comcast providing service

      8 months ago

    Help the community by answering this question:

    Create an account to post your answer Already have an account? Sign in!

    By using WhatNext, you agree to our User Agreement, and Privacy Policy


    Read and answer more invasive, squamous cell carcinoma questions.  Also, don't forget to check out our Invasive, Squamous Cell Carcinoma page.